duminică, 17 august 2014

CUM MI-AM RENOVAT SINGUR APARTAMENTUL!

Am sa incep sa va spun o poveste cu happy end...Nu va speriati nu va spun sfarsitul (chiar daca sunt tentata sa aduc niste laude) pentru ca altfel nu ar mai avea farmec povestea. Dar am vrut neaparat sa spun ca e cu happy end pentru ca toti adoram happy end-urile nu?

A si am uitat sa va spun ce era mai important, nu e povestea mea! E a ta, a lui, a ei, a noastra a tuturor (a majoritatii).

In rolul principal: apartamentul. Ca e mai mic sau mai mare, cu doua, trei sau patru camere, la parter sau sus la mansarda, nici nu mai conteaza. Apartamentul e in rolul principal. Vedeta acestei povesti. Deci toate reflectoarele se indreapta asupra apartamentului si start poveste.

Povestea incepe cu un imprumut la banca pentru a cumpara apartamentul mult dorit. Fara banca cea de toate zilele cam greu sa ajungi la apartamentul mult dorit. Asta in cazul in care nu esti dispus sa astepti pana imbatranesti sa moara vreo matusa Tamara care sa te fi prins in testamentul ei ;) Asa ca te inhami la un imprumut la banca (pe 10, 20 sau chiar 30 de ani) pentru un...apartament.

Dupa ce ti-ai vazut visul cu ochii: esti proprietar cum iti place sa o spui cu mandrie in glas tuturor  constati necajit ca ai buzunarele cam goale. Apartamentul mult visat trebuie renovat dar de unde atatia bani. Stop! Stai asa! Pana la urma nici nu iti trebuie atatia bani. Iti trebuie un dram de inteligenta sa te poti orienta pe piata produselor pentru renovare spre preturile cele mai mici. Exact! Stiu ca ai cautat! Si ca aceasta cautare ti se pare fara sfarsit. Lasa-ma sa te ajut! Eu am gasit locul potrivit pentru a-ti face apartamentul (si buzunarul fericit): ARABESQUE.

logo_arabesque13


De ce sa alegem Arabesque? Pai sa o luam pe degete (nici nu stiu daca o sa ne ajunga degetele de la o mana, dar avem cealalta mana de rezerva oricum):

1. pe mine ma incanta intotdeauna sa imi cumpar materialele pe care le doresc la cel mai mic pret (stiti ca pe piata se practica adaosurile comerciale care ajung uneori si la 300% la suta). Adica traim in Romania si fiecare leu conteaza nu?Si leu cu leu se face suta si asa mai departe ;) De ce sa castige cineva banii din buzunarul meu cand ei pot ramane acolo? Pe Arabesque aceleasi produse ca si in alte magazine de profil sunt mult mai ieftine, mult mai ieftine. 

2. pot cumpara en retail la preturi la fel de bune ca si en gross. E un apartament nu o vila, nu o firma etc asa ca nu am nevoie de 5 tone de ciment etc :) Cred ca ai prins ideea. E la fel de ieftin sa cumperi en retail (exact cat iti trebuie tie) ca si en gross.

3. sunt extrem de fericita ca nu trebuie sa fac kilometri pana la magazin si prin magazin in cautarea produselor dorite. Stau la birou, in fata calculatorului, cu o cafea in mana si cu mouse-ul in cealalta si aleg. Astfel dintr-o cursa de rezistenta fizica si psihica cumparaturile devin o relaxare.

4. gasesc totul, dar totul, in acelasi loc online. Cat de misto e sa nu trebuiasca sa lergi prin nspe mii de magazine pana simti ca nervii iti cedeaza?

camion2


5. ai transportul asigurat la pret modic (nu mai trebuie sa vorbesti cu nasul care avea un prieten cu o masina mai mare ca sa vina candva peste o saptamana sa iti aduca materialele).Nu! Ai transportul asigurat la pret modic.

6. si daca tot vorbim de transport se face atat de rapid, direct la tine la apartament, incat in 80 % din situatii materialele se livreaza a doua zi. Ai auzit bine! Azi comanzi! Maine ai materialele si te poti apuca de lucru. 

7. ai posibilitatea de a plati cu cardurile de rate: Card Avantaj, BT Star, BRD Finance.

Bun acum ca esti convins si tu ca Arabesque e cea mai buna alegere. Sa trecem la treaba:

1. Iti faci cont si il activezi. Dureaza maxim un minut.

inregistrare

2. Cauti produsele de care ai nevoie (deci niste click-uri in categoriile cu pricina ) completezi cantitatea de care ai nevoie si apesi butonelul de cumpara. Vei fi anuntat printr-un mesaj ca Produsul a fost adaugat cu succes in cos. De exemplu poti cumpara niste placi de gips din sistemele de gips-carton si niste glet de interior din categoria accesorii si scule pentru zugravit . Poti adauga cate produse vrei deoarece in cosul asta virtual nu e niciodata inghesuiala ;)

cumpara

 

 

3. Cand ai terminat de adaugat produsele dorite in cos, tot ce ai de facut este sa iti verifici cosul si sa trimiti comanda. Inainte de a trimite comanda ai posibilitatea sa faci o simulare a ei ;) 

comanda succesmodalitate de plata


4. Gata! Acum trebuie sa te relaxezi si sa astepti. Pardon, suna-ti mesterii si spune-le ca maine au materialele si se pot apuca de treaba. 


Acum ca ai aflat de arabesque in lumina reflectoarelor esti tu si apartamentul tau. Si ai permisiunea mea sa le spui tuturor cum ti-ai renovat tu singur apartamentul!


logo_arabesque13

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu