luni, 11 august 2014

VITTEL- ESENTA VERII ESTE APA BUNA!

E o zi fierbinte de vara!E atat de cald incat simt cum ma dezmembrez bucata cu bucata! Ma simt ca intr-un desert! Nici un pic de umbra! Oare cine m-o fi pus sa ies pe caldura asta? A, da! N-am avut de ales! Trebuia musai sa ajung la serviciu! Si nu oricum, nu singura! Cu una bucata copil din dotare! Simt cum picaturi de transpiratie mi se preling incet pe frunte. 

- Mami cat mai avem? Cand ajungem?

Nici nu pot articula bine cuvintele! Cred ca pe caldura asta mi s-au deshidratat si neuronii!  

- Mai avem putin dragul meu! 

Mai facem 2 metri:

- Mami, mi-e sete!

- Si mie dragule! Dar ajungem imediat la serviciu si o sa bem apa! 

- Eu vreau acum! Nu imediat! Si incepe mai ceva ca domnul Goe sa bata din picior si sa se incrunte! 

- Dragul meu, daca gasim un magazin pe drum cumparam o apa...Pana atunci te rog fii cuminte si vino frumos cu mami! Sa ajungem pana nu ne topeste soarele asta! 

Brusc ma loveste din toate partile un plans ascutit. Ma uit in jur si bineinteles surpiza: Goe al meu s-a pus pe urlat! Doamne cati decibeli poate sa atinga! Depaseste cu mult numarul legal pe care il poate suporta un om...

- Vreau apa! Acum!

In astfel de momente cineva ar trebui sa imi aminteasca de ce mi-am dorit oare sa fiu mama?

Respir (pana si aerul pe care il trag in piept e fierbinte) si ma orientez rapid in jur (cand esti mama musai sa ai reflexe de supravietuire altfel nu se termina bine pentru tine) si zaresc cu coltul ochiului un magazin mic, dosit. Ce daca e mic? Ce daca e dosit? E salvarea mea!

- Dragul meu uita-te la mami! Vezi coltul acela? Vezi magazinul de pe colt? Intram si luam niste apa! Acum te rog fii cuminte si termina cu plansul!

Ne taram cu chiu cu vai pana la magazinul cu pricina si cu disperare in glas cer o apa!

- Ce fel de apa? ma intreaba vanzatoarea calma, relaxata, scotand maxim 2 cuvinte pe minut!

- Apa! Orice fel de apa!

- Pai cum asa? Sa fie plata sau minerala? De ce firma sa fie?

Ma intorc inspre Domnul Goe: 

- De care sa fie puiut: minerala sau plata?

- Plata, normal. Stii ca e preferata mea (la varsta lui nici nu stiam bine cum ma cheama, daramite sa stiu ce inseamna preferata).

- Plata deci! 

- De ce firma sa fie?

Doamne simt ca imi vine sa fac si eu ce-a facut adineauri Domnul Goe! Adica sa plang! Ce am ajuns frate! Sa fie si apa de firma! 

-Firma? intreb printre dinti...Dati-mi din aia cu rosu pe eticheta.

logo vittel


Platesc repede si nici nu ies din magazin ca ii deschid capacul si ii inmanez sticla piciului. E liniste cateva secunde! Macar atata liniste sa am si eu cat bea apa! Zambeste! E semn bun!


- Mami, ce buna e! Mai vreau o sticla!


Ma bucur ca inca sunt in magazin (bine ca nu a vrut-o peste vreo jumatate de ora sa ma intorc iarasi din drum).


- Mai dati-mi una!


O platesc si pe asta! Bineinteles ca a mai baut putina si apoi nu i-a mai trebuit! 


- Nu o mai vreau! Bea-o tu!


In toata tarasenia asta si uitasem ca mi-e o sete de mor! Duc sticla la gura! Ce buna e! Are gusturi bune piciul meu! Bine are si pe cine sa mosteneasca, adica pe "moa"!


- Ce apa e? Vittel!! Nu am auzit de ea pana acum. Cum e liniste imi permit sa admir eticheta. E draguta,  pentru copii. Compozitia chimica: calciu: 94mg/l, magneziu: 20mg/l, sodiu: 7.7mg/l, potasiu: 5mg/l, hidrogencarbonat: 248mg/l, sulfat: 120mg/l, clor: 4mg/l, azotat: 0.5mg/l. Wow! Deci e o apa buna!!!M-am orientat bine chiar si in conditii de maxim stres! 


ratty


Vad si o reclama tot la apa Vittel...E tot liniste...al meu copil se holbeaza la..nici nu mai conteaza la ce...bine ca e liniste! Ma apropiu sa vad mai bine! E o harta a premiilor


pic


 Ce si cum poti castiga!

"Premiile oferite in cadrul acestei campanii sunt urmatoarele:

  • O excursie la Disneyland Paris in valoare unitara de 12834lei, TVA inclus, iar valoarea totala este de 15164.29 lei, TVA si impozit pe premii incluse

  • 13 premii constand in 108 sticle Vittel 1L, in valoare unitara de 595.08 lei, TVA inclus, iar valoarea totala 7736.04 lei, TVA inclus


Valoarea totala estimativa a premiilor este de 22900.33lei, TVA si impozit pe premii incluse.

 PREMIUL FINAL: Excursia la Disneyland Paris contine un weekend (3 zile, 2 nopti), pentru 2 adulti si 1 copil (cu varsta pana in 12 ani), dupa cum urmeaza: transport cu avionul, tur-retur Bucuresti-Paris, cazare 2 nopti, in hotel de 3*, Pensiune completa: mic dejun, pranz si cina, varianta de meniu standard (nu sunt incluse bauturile la mese), acces 1 zi in Disneyland Park, pentru 2 adulti si 1 copil, transfer privat aeroport-hotel-aeroport; taxe de aeroport."

Cum pot castiga premiile? 

" Mecanismul este cât se poate de simplu: cu cât cumperi mai multe sticle de Vittel Disney, aflate în campanie, cu atât poți descoperi mai multe premii mici: 
- La 3 sticle cumpărate, ajungi la prima “comoară” Vittel: wallpaper cu personajele Disney, din campania curentă.
- La 5 sticle cumpărate, găsești altă “comoară” Vittel: o serie de șabloane de colorat, cu personajele Disney din campanie pe care le poti descărca și printa pentru cei mici. 
- La 7 sticle cumpărate: forme de coroniță și de urechi de șoricel pentru cei mici pe care le poți printa și apoi asambla pentru ei. 

Urmărește site-ul campaniei și după 31 august poți afla dacă ai câștigat unul dintre premiile mari puse în joc: o excursie la Disneyland Paris pentru toată familia sau apă Vittel pentru tot restul anului."

Interesant!Multe premii! Si excursia ar fi cireasa de pe tort! Si asa i-am promis celui mic ca vom merge candva la Disneyland! Cu Vittel acel candva poate fi acum! 

- Hai dragul meu sa mai cumparam niste apa! Ma abtin sa ii spun de Disneyland pentru ca daca il pornesc s-a terminat cu fericirea mea: da cand plecam? cat mai este? Asa ca tin secretul pentru mine! ;) 

S-a cumintit incat am timp si sa filosofez un pic: esenta verii este apa buna! Nimic nu e intamplator si totul e bine cand se termina cu bine! Si acum va pupam: Paris venim! 

 

 

Un comentariu: