miercuri, 13 august 2014

VARA ASTA SE DANSEAZA CU PASIUNE!

Prietenia mea cu dansul incepe...Nici nu stiu de fapt cand incepe...Inca de cand suntem copii ne miscam instinctiv atunci cand auzim ritmurile unei melodii care ne place...Nu trebuie sa ne spuna nimeni sa dansam...Pur si simplu simtim aceasta nevoie, pardon, placere de a dansa...Bineinteles unii danseaza frumos, se misca gratios, altii mai putin, dar asta e o alta poveste...Mie dansul imi este atat de drag incat nu exista zi in care sa nu ma misc pe o melodie, doua...Doar cateva minute de dans imi sunt de ajuns pentru a ma incarca de energie si buna dispozitie.

Care sunt avantajele dansului? Pai prin dans faci miscare intr-un mod foarte placut, consumi caloriile nedorite, iti dezvolti tinuta, dar si personalitatea. Dansul inseamna zambet, culoare, miscare, sanatate.

Nu am luat niciodata cursuri de dans dar iata ca vara asta parca mi-a starnit dorinta de a invata sa dansez mai "profesionist". De unde aceasta dorinta? Mereu ma uit la emisiuni in care dansul este principala atractie si ii admir pe cei care fac din dans o arta. Si parca mereu ma identific cu ei, simt nevoia de a dansa, de a ma simti bine pe ritmurile de dans.

Intamplator ati putea spune, dar eu sunt convinsa ca nimic in viata nu este intamplator, m-am intalnit virtual cu o scoala de dans. Sa va povestesc putin despre ei.

logo-soft

Se numesc SoftStep si au o experienta de de 7 ani. Aici gasesti cursuri atat pentru adulti, cat si cursuri de dans pentru copii. Atuul lor este echipa. Este o echipa alcatuita din dansatori profesionisti care se remarca prin rezultatele lor obtinute in domeniu. Sa vi-i prezint:  Andrei Duca, Roxana Codreanu, Ana-Maria Duca, Oana Rotariu si Lucian Codreanu, o echipa tanara, frumoasa, dar cel mai important profesionista.

Ai la dispozitie asadar o echipa profesionista, un loc modern, perfect adecvat dansului si pasiunea ta pentru dans. Nu iti mai trebuie nimic altceva nu?

304574_522663684426277_1060179989_n

Ei bine s-ar putea sa nu fie suficient atat. Trebuie sa alegi ce curs de dans ti-ar placea sa urmezi. Au o varietate atat de mare de cursuri de dans incat iti va fi greu sa alegi: Tango, Vals Vienez, Slow Fox, Quick Step, Samba, Cha-cha, Rumba, Paso Doble, Jive, Salsa, Bachata,Vals Lent etc.

Ai la dispozitie pana si cursuri de dans pentru nunta.

Sunt convinsa ca nu te vei putea hotari asa ca te sfatuiesc sa alegi unul si celelalte sa le pui pe asteptare ;) Asa ca: dans, maestre!!!

P.S. Pana la 15 septembrie pentru baietii de 5-11 ani ai prima luna gratuita.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=GOGjMfidLsY[/embed]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu