luni, 18 august 2014

SCRISOARE DE LA "EA" CATRE "EL"!!!

Dragul meu am sa incep aceasta scrisoare prin a te anunta ca esti barbat! Te prapadesti deja de ras? Eu zic ca iar te-a luat gura pe dinainte! Sa reluam! Esti barbat! Si tin sa iti explic ca esti barbat nu doar in sensul in care te-a creat natura, ci si la modul figurat. Adica nu este suficient sa fii biologic barbat daca nu ai si altceva...Acel ceva! Nu uita ca imaginea ta de barbat este un puzzle: 50 la suta esti imaginea pe care o ai tu despre tine si 50 la suta imaginea pe care o au altii despre tine. Sper ca ma porti urmari (in cazul in care nu o sa reusesti, si ma astept la asta, sunt pregatita la sfarsit sa iti fac o recapitulare). A fi barbat nu inseamna sa fii cu barba, ci sa fii pe barba ta (parca ai tot auzit expresia asta in ultima vreme, dar nu prea stiai cu ce se mananca, nu?). A fi barbat inseamna atitudine, clasa, masculinitate si, nu in ultimul rand, inseamna sa fii mereu elegant, bine imbracat.

Majoritatea barbatilor (bineinteles tu intri cu brio in randul majoritatii si nu o spun ca pe o jignire, ci ca pe o constatare) habar nu au cum sa se imbrace! Iar asta trebuie sa se schimbe! Stiu o sa spui ca nu haina il face pe om! Dar uite ca intr-o lumea in care sutem mereu pe fuga, prea grabiti sa cunoastem esenta, aparenta conteaza! Mult!!!!Si prin urmare trebuie sa te ocupi de aparenta!

Unde mai pui ca esti mereu cu ochii in patru dupa blonda de la 3...si dupa bruneta de la 1...Si dupa colega ta de la birou care avea parul roscat...Si dupa...Nici nu mai conteaza dupa cine erai cu ochii in patru...Daca vrei sa fii remarcat trebuie sa iesi in evidenta. Trebuie sa fii ce isi doresc toate femeile! 

Asa ca uite cum ma gandesc eu mereu la tine! Trebuie sa iti cumperi haine de calitate! Trebuie sa iti definesti stilul. Trebuie sa fii, stiu ca ma repet, ceea ce isi doresc femeile. Stiu ca e deja prea multa informatie pentru tine dar de asta sunt eu aici. Noi femeile gandim altfel cand vine vorba de imbracaminte asa ca uite cum sa te imbraci online!

Ia un pix si noteaza:

logo_v2



Acum sa iti explic despre ce e vorba. Tina R " e si un magazin de haine online pentru barbati! Mai precis, pentru barbatii clientelor noastre de ani buni! Stim ca iti cumperi rar de imbracat, cu teama ca vei face o alegere proasta la materiale... Am adunat peste 3000 de produse in categoria haine barbati, asa ca ne laudam cu pantaloni, camasi, sacouri, tricouri si hanorace. Conteaza pe noi si pe selectia online de branduri stylish, click & shop fara griji!"

Bun! Esti cu mine? 3000 deproduse! Iar incepand din aceasta vara, TinaR vinde produse de fashion si beauty de la peste 200 de branduri prietene, interne si internationale (Adidas, Nike, Desigual, Bensimon, Converse, Clarks, Billabong, Dr. Martens, Diesel, Energie, Escada, Fornarina, GAS, Geox, Jack&Jones, Lacoste, Vero Moda, Tom Tailor, Top Secret etc).

Dar sa trecem la treaba! Iti trebuie o tinuta casual si pentru asta iti propun o pereche de Blugi Diesel Bleumarin ASW 4961- SMJ026, o pereche de tenisi Diesel bleumarin, un tricou cu personalitate si o pereche de ochelari cool.

P.S. Vezi ca din aceeasi colectie poti sa iti cumperi si o masa, o geaca si chiar si lenjeria intima...Nice, nu?

diesel~blugi~bleumarin~asw~4961~sjm026-i375246-2diesel~tenisi~bleumarin~asw~4961~obm004-i373900-2


diesel~tricouri~alb~asw~4961~tsm028-i291937-2


Iar pentru o tinuta eleganta iti recomand: o pereche de pantaloni eleganti, o camasa, un sacou si o pereche de pantofi din piele naturala.

pantaloni-ssp1770ca-negru-i390133-2selected~geci~albastru-metalic~asw~4961~kzm030-i314029-2

medicine~camasa~multicolor~asw~~40~kdm201-i244509-2jack-~-jones~pantofi~cafeniu~asw~4961~obm444-i323355-2

Si stiu ca voua barbatilor va plac la nebunie tricourile asa ca am gasit doua tricouri care sa iti asigure succesul (pe orice plan doresti :) 


Primul este un tricou top secret, suta la suta din bumbac care transmite ideea ca esti AS. O femeie va intelege de aici ca ai incredere in tine, ca esti un barbat puternic. Stiu ca tu credeai ca este doar un tricou dar asa cum ti-am mai spus femeile vad si dincolo de aparente :) 


Cel de- al doilea este tricou Troll,  la fel suta la suta bumbac, care are si el un mesaj cu impact asupra sexului frumos: New problems, old solutions ;) Deci iarasi punct ochit, punct lovit. Femeia din fata ta va intelege ca esti un barbat care are solutiile pentru orice problema la el in buzunar.


Cam astea sunt sfaturile mele. Asta daca vrei sa fii ceea ce isi doresc toate femeile. Si daca vrei sa fii nu doar barbat, ci BARBAT!!!!


P.S. Ma gandesc ca nu ti-ar strica 1000 de lei asa ca arunca un ochi mai jos. E spre binele tau! Si al femeilor din jurul tau!

 voucher tina R





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu