sâmbătă, 2 august 2014

VARA E IN TOI, BUCURATI-VA CU NOI!!!

"Vara e in toi

Bucurati-va cu noi!"

E vara, e soare, e vreme de stat la umbra! Asta in cazul in care nu posezi una bucata copil  bagat in priza, fara buton de oprire, doar cu buton de viteza... Daca te afli in situatia de mai sus! Ghinion! Trebuie sa stai cu ochii in paispe in loc sa stai cu ochii in soare! Asta e viata! Ce sa faci la toti ne e greu!

Ce faci? Te-am convins asa usor sa capitulezi? Pai tu nu stii ca viata e o lupta si nu ai invatat sa nu te dai batut asa usor?Exista o solutie! Clar! Trebuie doar sa o gasesti! Asa ca gaseste modalitatea in care neuronii tai se se interconecteze ! Stiu ca e o sarcina grea  cand afara sunt nspe grade, dar stiu ca poti! 

Bine, hai! Stiu ca se poarta! Te las sa copiezi! Poti sa tragi cu ochiul la solutia gasita de mine! Dar sa nu mai spui altcuiva! 

Intri pe noriel.ro, apoi cauti categoria cu articole de exterior (ca doar vara se sta afara, nu in casa). Dar stiai si tu asta, nu? Sau daca nu, stii acuma, deci esti mai destept cu o idee! 

Screen-Shot-2014-06-13-at-13.01.52


De aici am ales o bicicleta Cars pentru ca era la pret bun, pentru ca are roti ajutatoare si ma scapa de grija caderilor neplanificate si pentru ca asa mai scade nivelul de energie cu care e inzestrat piciul (macar pana ajungem la acelasi nivel si tot e un castig pentru mine).

732-Bicycle-12-------Cars1397738094_14889_1

 

M-a tentat si o pluta ca tot zic unii ca sunt dusa cu pluta, dar m-am abtinut!

Acuma fii baiat bun si modifica putin ideea mea. Vezi ce se potriveste copilului tau! Daca nu modifici nimic e plagiat! Stiu ca se poarta, dar totusi cand se afla,  nu da bine! ;) Succes! 

Un comentariu:

  1. […] Noriel unde cu acest articol http://scumpetea.wordpress.com/2014/08/02/vara-e-in-toi-bucurati-va-cu-noi/ si nota 15.15 am obtinut locul I =1 voucher de cumparaturi de pe noriel.ro in valoare 500 […]

    RăspundețiȘtergere