sâmbătă, 9 august 2014

REVIEW GEROCOSSEN PHYTO STEM SKIN EXPERT- LOTIUNE MICELARA

Gama de produse PHYTO STEM SKIN EXPERT are la baza actiunea sinergetica a celulelor stem din struguri, a proteinelor din soia, a polizaharidelor marine si a extractului de musetel.

8330315


Celulele stem joaca un rol esential in organismul nostru, asigurand capacitatea de reinnoire celulara. Cu timpul insa, aceasta capacitate se reduce si apar semnele de imbatranire, vizibile la nivelul pielii. Cauza este simpla: celule stem dermice imbatranesc si nu mai functioneaza corect. Studiile au aratat ca aceste celule stem vegetale utilizate de Gerocossen in realizarea noii game Gerocossen Phyto Stem Skin Expert au capacitatea de a interactiona cu celulele dermice umane, ajutandu-le sa-si reia activitatea normala si sa-si pastreze capacitatea de autoreinnoire si diferentiere.


Celulele stem din struguri:




  •  protejeaza si revitalizeaza celulele stem din pielea noastra

  • stimuleaza productia de colagen si de elastina

  • diminueaza adancimea ridurilor

  • reda fermitatea pielii.

  •  ne protejeaza de radicalii liberi

  • au o puternica actiune detoxifianta, vitaminizanta si regeneratoare.


Lotiunea micelara face parte din gama PHYTO STEM SKIN EXPERT  de la GEROCOSSEN si se adreseaza tuturor tipurilor de ten.

IMG_0221


CE SPUN EI: 

Curata delicat impuritatile si machiajul de pe fata si buze, datorita  formulei micelare, fara sa afecteze bariera hidrolipidica a pielii. Celulele stem din struguri stimuleaza auto-regenerarea celulara, polizaharidele marine mentin echilibrul homeostatic, restabilind functiile normale ale pielii, iar extractul de musetel are efect calmant si desensibilizant. Pielea ramane curata si catifelata.

CE SPUN EU:

Lotiunea micelara vine intr-un ambalaj de plastic elegant, alb - negru. Contine 150 ml. 

Diferenta dintre un demachiant clasic si o lotiune micelara este data de sferele mici de micelii care in contact cu praful sau sebumul capteaza si absorb impuritatile in profunzime fara a usca sau a irita tenul. 

Ce ma astept de la acest produs? Sa curete fata de machiaj, sa imi lase dupa utilizare senzatia de curat si prospetime, sa nu usuce fata, sa nu imi lase pielea lipicioasa.

IMG_0220IMG_0227

Mirosul este unul discret, placut, potrivit chiar si pentru persoanele cu sensibilitate accentuata la mirosuri. 

Am aplicat-o zilnic (dimineata pentru a curata tenul, seara pentru demachiere) pe o disheta demachianta stergand tenul pana la curatarea totala. Dimineata este suficienta o singura discheta demachianta pentru curatare, dar pentru indepartarea totala a machiajului trebuie insistat pentru ca nu reuseste sa curete fata de la prima incercare.

Dupa curatare ramane o senzatie de curat, de prospetime. M-a deranjat faptul ca tenul ramane usor lipicios dupa utilizarea ei, dar am rezolvat aceasta problema prin clatire. 

Foarte important pentru mine este faptul ca nu irita ochii (nu contine alcool) si bineinteles nici fata. Nu produce iritatii, usturime sau lacrimare. Dimpotriva, extractul de musetel calmeaza si revigoreaza. 

Avantaje:

  • curata destul de bine fara a fi necesara traumatizarea pielii prin frecari excesive

  • nu este iritant pentru ochi

  • nu contine alcool, fiind destinata tenului sensibil

  • are un efect calmant si desensibilizant

  • nu usuca tenul

  • pielea ramane curata si proaspata

  • dupa o utilizare mai lunga se vad imbunatatiri vizibile asupra tenului (zonele rosiatice dispar, tenul pare mai proaspat, mai tanar, mai catifelat)


Dezavantaje:

  • in cazul produselor de machiaj rezistente la apa trebuie insistat pentru o curatate profunda

  • pielea ramane usor lipicioasa dupa utilizare prin urmare necesita clatire (cel putin in cazul meu)


Ingrediente:

Aqua, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Vitis Vinifera (Grape) Callus Culture Extract, Caesalpinia Spinosa Gum, Enteromorpha Compressa Extract, Matricaria Chamomila Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexyglycerin, Sodium Benzoate, Parfum, Tetrasodium EDTA, Citric Acid, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Linalool

Concluzie:

Imi place acest produs si oricand l-as alege in defavoarea unui demachiant clasic. Ma incanta actiunea in profunzime a celulelor stem si efectele vizibile ale acestora la nivelul tenului. 

Daca doriti sa incercati acest produs il gasiti aici la pretul de 25 lei. 

Gama PHYTO STEM SKIN EXPERT  de la GEROCOSSEN contine urmatoarele produse:

Lotiune micelara Gerocossen Phyto Stem Skin Expert- 25 lei.

Lapte demachiant Gerocossen Phyto Stem Skin Expert - 22  lei.

Crema hidratanta cu SPF 15 Gerocossen Phyto Stem Skin Expert- 35 lei.

Crema antirid de zi cu efect de lifting si fermitate Gerocossen Phyto Stem Skin Expert 40 lei.

Crema antirid de noapte regeneranta Gerocossen Phyto Stem Skin Expert - 40 lei.

Ser intensiv cu efect de lifting si fermitate Gerocossen Phyto Stem Skin Expert - 50 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu