luni, 11 august 2014

PRIMUL STAND EXPOZITIONAL CARE MI-A ATRAS ATENTIA!

Primul an de facultate! Eu, fata mamii, ajunsesem intr-un oras mai mare de vreo 10 ori decat oraselul din care veneam...La inceput incantata, apoi disperata...Strazile erau atat de aglomerate de studenti incat aveam impresia ca nu am nici aer suficient sa respir in voie... Dar asta e alta poveste!

Ma imprietenisem cu o colega de facultate! Plangeam una pe umerii celeilate cand ne apuca dorul de casa! Pe urma parca totul s-a schimbat! Incepuse chiar sa ne placa agitatia noului oras asa ca profitam de cate ori aveam cateva ore libere sa vizitam, sa descoperim lucruri noi, sa ne mai deschidem mintea...

Intr-o zi pe strada in fata noastra un anunt: Vino in showroom...Dornice sa traim experiente noi in data de...la ora de...ne prezentam la showrooom...Nici nu stiam unde sa ne uitam...Peste tot spații amenajate cu vitrine, mese, panouri - standuri expozitionale cum am aflat ulterior ca se numesc! 

Unul insa mi-a atras atentia in mod deosebit! Era un stand atat de bine realizat incat nu putea sa treaca neobservat! Printurile erau realiste, 3 D incat aveai impresia ca imaginea este reala! Era ca o reclama dar nu la televizor ci in fata ta...Am ramas impresionata!

2x3_15_stand_02


Bineinteles ca de atunci stiu mult mai multe lucruri despre ceea ce inseamna standurile expozitionale. Stiu ca ideile creative sunt extrem de importante in orice afacere si ca prima impresie chiar conteaza! Daca impresionezi la prima intalnire un client,  l-ai castigat deja pe jumatate. De exemplu acum stiu ca standul care m-a lasat cu gura cascata in urma cu ceva timp era proiectat de Vision Expo Systems

logo-4

 

Si tot ulterior am aflat ca sunt un grup de tineri antreprenori romani cu o viziune larga asupra viitorului industriei publicitare ce proiecteaza, testeaza si produce sisteme expozitionale de la inceputul anului 2009.

Si ca sistemele sunt acum modulare si expandabile, asta insemnand ca se po aduna, pot fi transportate cu masina personala si ca montarea este foarte usoara (nu este nevoie de alte persoane pentru montare). 

Cand voi avea firma mea sigur voi apela la ei pentru a iesi din anonimat! Daca tu ai deja o firma ti-am vandut deja pontul! :) Zi mersi! Si treci la treaba! 

 

 

 

Un comentariu:

  1. […] Visionexpo unde cu acest articol  http://scumpetea.wordpress.com/2014/08/11/primul-stand-expozitional-care-mi-a-atras-atentia/ si nota 14.28 am obtinut locul II =un tablou canvas personalizat din 6 piese (1 piesa = 25 cm x […]

    RăspundețiȘtergere