vineri, 8 august 2014

REVIEW GEROCOSSEN MELCFORT SKIN EXPERT- WHITENING CREAM- CREMA CONTRA PETELOR

In urma cu aproximativ o luna am inceput o colaborare cu GEROCOSSEN. Inca de la inceput m-a surprins deschiderea spre comunicare si seriozitatea lor.

logo

Mi-au oferit spre testare doua produse, la alegerea mea, si foarte repede am primit coletul cu produsele alese. Este vorba despre MELCFORT SKIN EXPERT- WHITENING CREAM- CREMA CONTRA PETELOR si PHYTO STEM  SKIN EXPERT- LOTIUNE MICELARA.

Mi-am luat timp ca sa incerc cele doua produse si sa imi pot forma o parere  despre ele.

In acest articol va voi vorbi despre CREMA CONTRA PETELOR- MELCFORT SKIN EXPERT- WHITENING CREAM. 

Crema contra petelor face parte din noua linie GEROCOSSEN MELCFORT care are ca ingredient principal extractul de melc (Poly-Helixan). Este vorba de o substanta extrasa din secreția melcului "Helix Aspersa" secretie ce conține un "cocktail" de substanțe active pure şi concentrate: colagen, elastina, alantoină, aminoacizi, proteine, vitamine şi mucopolizaharide.

Extractul de melc are multiple efecte benefice asupra pielii:

  • este un bun exfoliant- indeparteaza usor celulele moarte de la suprafata pielii si stimuleaza reinnoirea celulara

  • este antiseptic- previne formarea infectiilor

  • este regenerant si cicatrizant- favorizeaza proliferarea celulara si vindeca ranile

  • stimuleaza sinteza colagenului si a elastinei si imbunatateste structura epidermei

  • este antoxidant protejand impotriva radicalilor liberi si a radiatiilor UV


CE SPUN EI:

Crema cu textura onctuoasa creata pentru ingrijirea tenului ce se pateaza de la soare sau odata cu varsta. Contine ODA- white,ingredient activ natural patentat, ce previne pigmentarea neuniforma a pielii si decoloreaza petele brune si Poly- Hexan (ingredient natural extras din secretia melcului "Helix Aspersa") ce stimuleaza reinnoirea celulara si protejeaza impotriva radiatiilor UV. Tenul devine mai fin si mai luminos.

CE SPUN EU:

Crema vine intr-un ambalaj simplu, elegant, lasandu-ti o impresie buna inca de la primul contact.

IMG_0212IMG_0213

 

IMG_0214IMG_0215

Cutiuta in care este crema este de plastic rezistent cu un capacel elegant ce inchide ermetic cutia.

IMG_0216

 

Contine 35 ml de produs.

IMG_0226

Crema are o textura onctuoasa, este destul de grasa,  densa,  asa ca mi-a fost frica de primele aplicari pentru ca eu nu ma inteleg foarte bine cu cremele foarte grase. Desi ma asteptam sa intre greu in piele spre surprinderea mea absorbtia a fost una rapida lasandu-mi tenul hidratat fara sa imi creeze senzatia de unsuros sau pori blocati. 

IMG_0211


Am inceput sa folosesc acest produs in speranta ca voi ameliora niste pete maronii, destul de extinse, din zona pometilor, pete aparute in urma expunerii la soare care se agraveaza destul de mult in perioada verii. Asa ca am aplicat crema contra petelor de doua ori pe zi, dimineata si seara, asa cum de altfel este si sugerat pe ambalajul cremei. Desi este o crema mai grasa si am aplicat-o o luna de zile, de doua ori pe zi, vreau sa mentionez nu am avut probleme cu aparitia cosurilor (aveam si aceasta temere la inceput).

Ce pot sa spun despre acest produs dupa o luna de utilizare:

  • este un produs foarte bun in ceea ce priveste raportul pret/calitate

  • ma incanta ideea ca 95% dintre ingrediente sunt de origine naturala

  • imi place ca este un produs fara parabeni si fara parafine

  • dupa o luna de zile de utilizare am obtinut o ameliorare vizibila a petelor de soare de pe pometi (sunt convinsa ca daca era in perioada iernii, fara atata expunere la soare, ameliorarea ar fi fost si mai mare)

  • dupa fiecare aplicare tenul se simte hidratat, mai fin, devenind mai stralucitor

  • la aplicarea de dimineata foloseam aceasta crema ca si baza pentru aplicarea fondului de ten, asa ca pot sa va spun ca ea constituie o baza excelenta pentru aplicarea fondului de ten

  • are o gama larga de utilizare adica poate fi folosita contra petelor aparute de la soare sau datorita varstei, dar si pentru acnee, cicatrici sau riduri

  • poate fi folosita pentru toate tipurile de ten

  • o recomand cu drag pentru ca este un produs care isi face bine treaba. Eu mi-am comandat deja o a doua cutiuta de crema deoarece pe ambalaj este mentionat faptul ca rezultate foarte bune apar dupa cel putin 8 saptamani de utilizare.


Daca aveti probleme cu petele, acneea, cicatrici sau riduri va recomand Crema contra petelor- Melcfort Skin Expert . Pretul unei cutii este de 28 lei.

crema-contra-petelor-gerocossen-melcfort~8330152

 

 

 

 

Un comentariu: